Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا اکبری معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور در خصوص ماهیت اجرای طرح راهداری محوری در راه‌های اصلی اظهار کرد: طرح راهداری محوری مجموعه‌ای از اقدامات است که در یک محور به صورت گروهی توسط عده‌ای از راهداران با ماشین آلات انجام می‌شود. جاده‌ها در سطح کشور به حوزه جغرافیایی شهرستان‌ها دسته بندی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثلا جاده‌ای که از مشهد تا چابهار حدود ۱۰۰۰ کیلومتر است بین چند شهرستان تقسیم شده است.

او بیان کرد: هر شهرستان امکانات و نیروی انسانی محدودی دارد و امکانات روستایی در سطح شهرستان شامل راه‌های روستایی، راه‌های اصلی و فرعی پراکنده هستند و تمرکزی را در جاده‌های کشور از راهداران نمی‌بینیم؛ بنابراین اغلب، بسیاری از اقدامات راهداری با تاخیر انجام می‌شود و انجام برخی اقدامات به سال بعد موکول می‌شود.

بیشتر بخوانید

 استفاده از مجریان ذی صلاح همچنان در سایه ابهام/ اقدامات بازدارنده در تهران موثر نبود

این مقام مسئول افزود: در این طرح هدف ما این بوده، امکانات و نیروی انسانی چند شهرستان با هم تجمیع شوند و مجموعه‌ای از اقدامات به صورت گروهی انجام شوند. به عنوان نمونه، قبل از انجام این کار یک گروه ممیزی نیاز‌های این طرح را بررسی می‌کند و بازدیدی انجام می‌دهد و سپس یک برنامه زمانی برای این طرح در جاده تهیه می‌شود.

اکبری گفت: براساس این برنامه زمانبندی گروهی از راهداران که مربوط به چندین شهرستان هستند و گروهی از ماشین آلات به صورت گسیل شده در این محور کار خود را آغاز می‌کنند و مجموعه‌ای از کار‌ها را به صورت گروهی انجام می‌دهند. کار‌هایی که باید انجام شوند شامل، درزگیری، لکه گیری و اصلاح افتادگی شانه راه، اصلاح شیب شریانی راه، تعویض تابلو‌های اطلاعاتی که آسیب دیده، شست و شو و تعویض حفاظ‌های ایمنی در جاده‌ها هستند.

او افزود: به همین ترتیب این گروه با هم پیشروی می‌کنند و ظرف ۲۰ روز الی  یک ماه می‌توانند یک کریدور را از یک استان به چند استان مجاور خاتمه دهند؛ و این کار از اوایل اردیبهشت ماه آغاز شده و تا پایان مرداد نیز ادامه دارد.

معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور در پاسخ به این پرسش که، طرح راهداری قرار است در چند فاز انجام شود؟، بیان کرد: این طرح در تمام استان‌ها آغاز شده است و ۱۲ هزار راهدار و ۹ هزار ماشین آلات در این طرح در نظر گرفته شده‌اند. کریدور‌های اصلی شامل، تهران به مشهد، تهران به بندرعباس، بازرگان به بندر امام، بندر امام به چابهار، چابهار به مشهد، تهران به بوشهر، تهران به خسروی، هستند و در فاز اول آن از اردیبهشت شروع شده و فاز دوم مربوط به بزرگراه‌هایی است که به این کریدور‌ها متصل می‌شوند و از ترافیک بالایی برخوردار هستند.

او گفت: فاز سوم، راه‌های اصلی که به این کریدور‌ها وصل می‌شوند مجموعه آن‌ها ۳۵ هزار کیلومتر است.

اکبری در پاسخ به این پرسش که، نقاط حادثه خیز در طرح راهداری محوری از چه جایگاهی برخوردار است؟، اظهار کرد: مجموعه اقداماتی که در این طرح انجام می‌شوند از جمله، احداث روشنایی در نقاط خطر، خط کشی، نصب حفاظ ایمنی از جاده در این طرح منجر به اصلاح نقاط حادثه خیز می‌شوند.

او ادامه داد: نقاط حادثه خیز براساس آمار تصادفات در چند سال اخیر شناسایی شدند و باید طرح‌های مهندسی راه در این نقاط مطالعه و تهیه شوند.

این مقام مسئول بیان کرد: ۵۰۰ طرح بر روی نقطه حادثه خیز در سراسر کشور در حال اجرا است و در سال گذشته ۵۰۰ نقطه حادثه خیز در کشور اصلاح شده که با فرماندهی پلیس راه کشور پیگیری شد.

او چرایی اجرای این طرح را این گونه شرح داد: با هدف افزایش سرعت و کیفیت خدمات راهداری در جاده‌ها و رفع نواقص جزئی جاده‌ها زیبایی جاده‌ها این طرح اجرا می‌شود.

اکبری در پایان در خصوص هوشمندسازی جاده‌ها گفت: هوشمند سازی جاده‌ها مربوط به بخشی است که تجهیزات هوشمند حمل و نقل جاده‌ها نصب می‌شود؛ مثل، دوربین‌های حد سرعت، دوربین‌های ثبت تخلف، تردد شمار‌ها و همین طور سایر سیستم‌های بستر آی تی که البته این موضوع هم در بخش دیگر سازمان در قالب پروژه ملی دیگری انجام می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه و شهرسازی طرح عمرانی راهداری و حمل و نقل جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۰۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام جاده‌های اصلی و فرعی استان ایلام باز است

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام گفت: تمام جاده‌های اصلی و فرعی استان باز و تردد خودرو در آن ها جریان دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، سید زاهدین چشمه خاور امروز- جمعه چهاردهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با وجود بارش‌های شدید در استان با تلاش عوامل راهداری همه راه‌های اصلی، فرعی و روستایی استان باز و تردد در آن‌ها جریان دارد.

وی ادامه داد: ریزش‌برداری در ۵۶ مقطع از محورهای استان ایلام انجام شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ایلام افزود: ۹۱ نفر از نیروهای راهداری با استفاده از ۷۳ دستگاه ماشین آلات مشغول هستند.

چشمه خاور اضافه کرد: تیم عملیاتی راهداری ایلام با ماشین آلات در کنار سایر دستگاه‌ها و پلیس راه در سطح جاده‌های استان مستقر هستند تا رفع مشکلات احتمالی نقاط مختلف جاده را انجام دهند.




کد خبر 750296

دیگر خبرها

  • آیا بارش‌های اخیر به جاده‌های استان ایلام خسارت وارد کرد؟
  • سیلاب محور بردسکن به طبس را مسدود کرد
  • همه محور‌های مواصلاتی لرستان باز هستند
  • ریزش سنگ در جاده پلدختر - خرم‌آباد
  • تمام جاده‌های اصلی و فرعی استان ایلام باز است
  • شناسایی قطعی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور طی یک سال گذشته
  • ریزش برداری در ۵۶ مقطع از محورهای ایلام انجام شد
  • ریزش کوه برخی مسیرهای مواصلاتی استان بوشهر را مسدود کرد
  • حذف نقطه حادثه خیز در حوزه شهرستان بشرویه
  • اجرای ۱۸ طرح ابنیه فنی و پل در محور‌های مواصلاتی